Over ons

We hebben Bind Academy opgericht, omdat we wat misten in het huidige aanbod van opleidingen in Nederland. De traditionele communicatie- en bedrijfskundige opleidingen gaan te weinig in op de mogelijkheden van digitale techniek. Opleidingen over digitale transformatie en digital workplace zijn vaak te technisch georiƫnteerd en gaan te weinig uit van menselijke drijfveren en gedrag.

Met Bind Academy willen we een brug slaan tussen techniek in organisaties en de impact die dat heeft op de softere kant (gedrag, motivatie). Wij geloven dat techniek alleen bevrijdend werkt voor medewerkers en organisaties wanneer hier de juiste vaardigheden voor aanwezig zijn.

Neem contact op

Ons team

Kirsten Wagenaar

Kirsten is als community strateeg en adviseur sinds 2008 betrokken geweest bij tientallen community projecten. Daarnaast is ze trainer, spreker, vlogger en co founder en director van bureau Bind.

Peter Staal

Peter helpt organisaties strategisch en uitvoerend met de implementatie van online communities of sociale intranetten. Daarnaast is hij co founder en director van bureau Bind.